Sparkær “ekstrem” Mandeløb

Sparkær Mandeløb nr. 10 blev gennemført i ekstrem varme, og det var mærkbart for flere løbere, der måtte tage pauser undervejs. Men trods varmen blev det igen et velgennemført løb med 57 deltagere, lidt færre end 62 i 2018.


Som altid er der hurtigløbere med til Sparkær Mandeløb, og i år var det unge Oliver Kirial fra Stoholm (i midten), der var hurtigst i tiden 22.22 foran Kim Jensen fra Bjerringbro (t.h.) i 22.53. Darren Luxford, Houlkær Løb & Motion blev nr. 3 i tiden 23.01. Kun de tre hurtigste bliver registreret med tid.


I år var det 10.gang, at Sparkær Mandeløb blev afviklet. I den anledning havde arrangørerne en lille ølgave til 3 løbere, som har været med alle 10 gange. De to af dem ses herover sammen med en af arrangørerne Lone Bach Sørensen – Kim Jeppesen t.v. og Ole Bonne t.h.. Den tredje er Rene Frederiksen, som i aften hjalp Sparkær IF’s fodboldhold i Ramme og derfor ikke kunne være med. Løbskomiteen valgte dog at lade Rene gennemføre løbet i går mandag, og har godkendt ham som medlem af Klub 10.


Som altid er Sparkær Mandeløb hygge på terrassen efter løbet med en øl og en pølse, som er er med i deltagergebyret på 50,00 kr. I det fine vejr blev det nok til lidt længere tid ved bordene, og løberne udtrykte tilfredshed med arrangementet.


Løberne blev serviceret ude på ruten af smukke kvindelige vejvisere – herover Christina Trankjær (t.v.) og Lone Hvas. Lone havde oprettet en flot bar på sin plads med fine drinks med god smag og styrke, men flere af løberne ænsede ikke det gode tilbud. Heldigvis var vi nogle, der ind imellem trængte til en pause.