Slut med forhåndstilmeldinger

Kl. 18.00 i aften sluttede muligheden for at forhåndstilmelde sig til årets Fjendsløb. Det har hele 150 valgt at gøre, at der er flere end de 145, der deltog sidste år. Det tegner godt for det samlede deltagerantal, for der er stadig mulighed for at tilmelde sig på selve løbsdagen i klubhuset frem til kl. 18.30.

Og der er mange gode grunde til at tage en tur til Sparkær i morgen og deltage i det traditionsrige løb. En af traditionerne er, at der altid er masser af fine lodtrækningspræmier fra vore trofaste sponsorer – du kan se dem her. I år har vi ikke færre end 68 lodtrækningspræmier!

Klovnen kommer til Fjendsløbet

Svend Aage Øster har gennem efterhånden mange år rejst rundt og deltaget i utallige løb på både korte og lange distancer med det formål at samle midler ind til Hospitalsklovnene.

Han er set flere gange i Sparkær, senest ved Sparkær Vinterløb i januar, hvor han havde “problemer” med kælkebakken ved Gravhøjvej. Tirsdag aften kommer han igen til Sparkær, og vi håber ikke, at der er sne og is på ruterne til den tid.

HUSK, du har mulighed for at give et bidrag til Hospitalsklovnene, da Svend Aage har en lille indsamlingsbøsse med samt et MobilPay nummer.

Rekordmange forhåndstilmeldinger

Her fredag middag er status for forhåndstilmeldinger 125, og det er et rekordstort tal i forhold til tidligere år.

En væsentlig årsag til det flotte tal er manden herover – Ib Damsgaard fra “Damsgaard Fysioterapi og Træning” i Stoholm. Allerede i 2018 samlede han et hold på til Fjendsløbet på godt 30 deltagere, og i år havde han sat et mål på mindst 50. Men holdet sprænger alle rammer i år og består af 85 deltagere, hvoraf mange vil gå den korte rute, men der er også løbere med, blandt andet Fjendsfræserne.

Derudover har Team Mønsted meldt et hold på 20 deltagere, så alt i alt tegner det til et flot deltagerantal på tirsdag. Du kan stadig melde til her på siden frem til mandag kl. 18.00 og på selve løbsdagen indtil kl. 18.30, men kom i god tid!

De senere år har deltagerantallet ligget på omkring de 150 +/-, men med de nuværende forhåndstilmeldinger ser det ud til, at vi når længere op i år.

-hp