Søren gjorde det

Søren Østergaard fra Mønsted deltog for første gang i Sparkær Mandeløb mandag aften. Han har tidligere deltaget i flere Fjendsløb, men i aften var løbet nedgraderet til en gå tur.

72-årige Søren gennemførte de 6 km i 1 time og 28 minutter, og som det ses på billedet, var han meget tilfreds, da han nåede terrassen for at indtage en pølse og en kold øl.

– Jeg satser på at gå 20 km hver uge, og med 6 km i aften er jeg jo godt på vej i denne uge, konstaterede Søren efter løbet.

40 stillede til start i Sparkær Mandeløb

Og alle gennemførte den 6 km lange rundstrækning i det fine sommervejr. Det var lidt færre end normalt, men for arrangørerne var det vigtigste at få gennemført et løb igen, og alt forløb planmæssigt og godt.


Hurtigløberne lagde sig i front fra start, og det blev en intens kamp mellem nr. 382 Rene Nielsen fra Skive og 384 17-årige Oliver Olsen fra Stoholm, som endte med en en smal sejr til Oliver i tiden 20.40 foran Rene i 20.55. Nr. 3 blev Egon Thesbjerg fra Stoholm i 22.50.


Der var ølpræmier til de tre første herover, og derudover masser af lodtrækningspræmier fra sponsorerne. Oliver Olsen vandt også i 2019 i tiden 22.22.


Som altid er der hygge med en grillpølse og enøæl på terrassen efter løbet. Her et hold på 9 fra Nr. Søby, som var med til Mandeløb for anden gang.


Sparkær Mandeløb blev gennemført for 11. gang, og disse tre løbere har været med alle årene. Derfor er de indlemmet i den fornemme klub “All Times Runners”. Fra venstre er det Kim Jeppesen, Stoholm, Rene Frederiksen og Ole Bonne, begge fra Sparkær. Bonne i trøje nr. 8, som han har båret alle årene.

Sparkær Mandeløb vender helt sikkert tilbage i 2021.

Se masser af billeder senere.

-hp

Sparkær Vinterløb 2020

Lørdag den 18. januar 2020 afviklede Sparkær IF i samarbejde med Jens Buhl Christensen Sparkær vinterløb for 4. gang.

Regn, blæst og kulde kunne ikke hindre, at 130 løbere og vandrere med højt humør gennemførte 2020-udgaven af vinterløbet. Der blev løbet både marathon, halvmarathon og rundeløb på en strækning på 5,3 km.

Se video fra løbet.