Det blev et varmt mandeløb 2023

Tirsdag aften var 39 løbere ude på en varm og støvet 6 km rute ved Sparkær Mandeløb 2023. Der var brug for vandposterne ca. halvvejs og ved målet, inden løberne satte sig tilrette med en ristet pølse og en kold øl på terrassen ved Sparkær IF’s klubhus.
Ved Sparkær Mandeløb er der præmier til de tre første, og derudover var der 20 lodtrækningspræmier, så det var nærmest svært at undgå at vinde noget.

Herover de 3 første i mål. F.v. Jimmy Nielsen, Skive Am (nr. 3 i 23.16. Søren Rasmussen, Skive AM (nr. 1 i 22.00). Rasmus Ladefoged, Nr. Søby (nr. 2 i 22.38). Jimmy Nielsen vandt løbet i 2022 i tiden 22.35, men den hurtigste tid har Thijs Nijhuis med 19.20 tilbage i 2012.

Tre løbere har været med i samtlige udgaver af Sparkær Mandeløb, der startede i 2010. De er optaget i den eksklusive klub “All times runners”.
Det er f.v. Rene Frederiksen, Sparkær, Kim Jeppesen, Stoholm og Ole Bonne, Sparkær.
Sparkær Mandeløb er for alle. Det beviste Allan Jensen fra Nr. Søby, der er kørestolsbruger, men på dette køretøj med brug af stærke armmuskler kom flot gennem ruten. Ja, og så var han heldig at vinde 3 gode øl efter løbet.

Ellers var det så som så med den lokale opbakning til løbet, da kun en håndfuld fra Sparkær stillede op. Til gengæld var der som altid opbakning fra Fjendsfræserne og løbere fra Mønsted samt det trofaste hold fra Jernbanevej i Nr. Søby. Arrangørerne kunne godt have ønsket sig lidt flere deltagere, men de, der var med i aften, havde igen en hyggelig aften efter et varmt og hårdt løb.

Mon ikke vi gentager  med nr. 15 i 2024?

Udskriv diplom

Se flere billeder