Fjendsløb med flere ændringer

Maj måned er ensbetydende med Fjendsløb i Sparkær. Det er som sædvanlig den anden tirsdag i maj, nemlig den 9. maj kl. 19.00. Der har som så mange andre steder været gang i træfældningen omkring Sparkær. Det har derfor været nødvendigt at afkorte den korte og den lange rute en smule, da et stykke markvej er kørt op af arbejdsredskaber.
Det betyder, at ruterne i år er på hhv. 4,1 km, 7,6 km og 10,8 km. De to lange ruter er lidt kuperede, mens den korte er egnet til både barne- og klapvogne, hvis nogle har lyst til at gå ruten. Alle ruterne går gennem flot natur og med gode udfordringer for både motionister og eliteløbere.

  • En anden udfordring er, at den gamle løbscomputer er stået af, og løbsprogrammet ikke kan køre på nyere windows-versioner. Løbsudvalget har kigget på en chip-løsning, men vi har vurderet, at dette vil kræve en væsentlig forhøjelse af deltagergebyret. Derfor bliver der i år ingen officiel tidtagning, men priserne fastholdes på kun 50,00 kr. for voksne og 25,00 kr. for børn til og med 14 år, fortæller Lone Bach Sørensen fra Løbsudvalget, som oplyser, at der ved målet er det sædvanlige ur, så løberne selv kan se deres tid.

Der er tilmelding og betaling enten på forhånd på www.fjendslobet.dk eller i klubhuset senest en halv time før løbsstart.

Der er start og mål ved idrætsforeningens klubhus på Enrico Dalgasvej 3A, Sparkær, hvor der også er fine parkeringsforhold, omklædning, kiosk og grill. Og husk – der er stadig fine lodtrækningspræmier.